BIST 10.264
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.406,18
HABER /  MAGAZİN

İzmirde eğlencenin yeni adresi

İzmir gece hayatına restoranları ve club’u ile farklı bir soluk getiren Noche hizmete girdi.

Abone ol

İzmir gece hayatına restoranları ve club’u ile farklı bir soluk getiren Noche hizmete girdi. Özel kavamlı şarap seçeneklerin yanı sıra, İzmir de ilk kez sunulmakta olan Dry Aged Beef'le ayrıcalığı yaşama fırsatı sunuyor. 

Ünlü mimar Utku Gönenç'in tasarladığı göz alıcı mimarisi, muhteşem manzarası ve içerisinde bulunan ala’carte restorantları ile Noche izmirin eğlence anlayışını değiştireceğe benziyor. Kasap İstanbul, Gümüş balık, ve Rumeli meyhanesinde birbirinden leziz yemeklerimiz ile İzmir’in muhteşem manzarası eşliğinde eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız. Bir yandan İzmir’in modern hayatı diğer yandan muhteşem deniz manzarası.

Kapıdan girer girmez sizi etkisi altına alan bir mekan bir gece Club’unden beklediğinizden fazlasını bulmakla kalmayıp bir sonraki geceyi iple çekmenizi sağlayacak muhteşem bir atmosfer.

Sezon boyunca İzmir’lilere en muhteşem eğlenceyi yaşatmayı hedefleyen Noche İzmir bu sezon birbirinden ünlü konukları ağırlayacak .

Noche nin sizler için misafir edeceği konuklar arasında Serdar Ortaç , Ajda Pekkan , Kenan Doğulu, Özcan Deniz ve birbirinden ünlü bir çok sanatçı bulunuyor .

Ünlü konuklarının yanı sıra İzmir’in eğlence hayatını değiştirecek aktiviteleri ile sizlere İzmir’in en unutulmaz yaz sezonunu sunacak.

Kasap İstanbul Steak House Restaurant, Bayraklı Turan girişinde denize sıfır iki dönüm arazi üzerinde hizmet vermeye başlamış olan Noche Club içinde yer alan restronımızda özel kavımızdan şarap seçeneklerinizin yanı sıra, İzmir de ilk kez sunulmakta olan Dry Aged Beef menümüz ile sizlere hizmet vermekte...

Lezzete önem verenler için kömür ateşinde pişirilerek 250 ila 550 gramlık porsiyonlar halinde, kalın kesilmiş, dövülmemiş olarak sunulan etlerimiz, özel olarak seçilip hazırlanmakta ve Türkiye’nin en iyi kuru dinlendirilmiş et üreticisi olan Dükkan İstanbul’dan temin edilmektedir. www.dukkanistanbul.com Rez 0 232 367 58 59 

Dry Aged Beef ‘’Kuru Dinlendirme Sığır’’: İdeal yağ dağılımına, en iyi kalitedeki sığır etini, özel şartlar altında (sıcaklık, nem vb.) 28 gün kemik üzerinde dinlendirilmesidir. Etin dinlendirilmesi etin kalitesini, lezzetini ve yumuşaklığını arttıran bir işlemdir.

Rezervasyon: 0 232 382 65 55