BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.436,24
HABER /  SPOR

Trabzonspor panzeri dağıttı

Trabzonspor panzeri ezdi geçti. Bordo-mavili ekip, hazırlık maçında Werder Bremen'i rahat devirdi.

Abone ol Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında Bundesliga temsilcilerinden Werder Bremen'i 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Maça rakibine oranla daha etkili başlayan Bordo mavili ekip, ilk yarıda özellikle Yattara ile bir çok gol pozisyonu yakaladı. Trabzonspor, aradığı golü 32. dakikada golcü oyuncusu Umut Bulut'un ayağından buldu. Orta alandan savunmanın arkasına atılan uzun topta iyi hareketlenen Umut, şık bir aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımın 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarının sıklaştıran Werder Bremen'e Trabzonspor savunması gol izni vermedi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Trabzonspor oldu. İkinci gol için yüklenen Bordo-mavili ekip dakikalar 56'yı gösterdiğinde farkı ikiye çıkardı. Yattara'nın mükemmel pasında topla buluşan Gökhan Ünal, kaleci Vander'in bacakları arasından topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden sonra oyuna ağırlığını iyice koyan Werder Bremen aradığı golü 64. dakikasında buldu. Organize paslarla gelişen Werder Bremen atağında, Boenish sert vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi. Ancak maçı bırakmayan Trabzonspor, farkı tekrar ikiye çıkartmasını bildi. 84. dakikada tekrar sahneye çıkan Gökhan Ünal, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Bremen ağlarına gönderdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, hazırlık maçında güçlü rakibi Werder Bremen'i 3-1 mağlup etti.