BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzonspor - Konyaspor maçı

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Konya'ya gitti.

Abone ol

Özel uçakla Konya'ya giden kafilede sakatlıkları bulunan Ersen Martin ve Risp ile kart cezalısı kaptan Hüseyin yer almıyor.

Uzun bir sakatlık döneminden sonra Hasan Üçüncü ve Ömer Rıza, 19 kişilik maç kadrosuna alındılar. Beşiktaş ve Fortis Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen İbrahim Yattara da kafileye dahil
edildi.

Antalya'da bulunan kaptan Hüseyin'in de takım arkadaşlarına moral vermek için Konya'ya maça geçeceği bildirildi.

KAFKAS: ''3 PUAN İÇİN GİDİYORUZ''

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Konyaspor deplasmanına 3 puan için gittiklerini söyledi.

Her maçın zor olduğunu ve ligde kolay maçın bulunmadığını ifade eden Kafkas, ''Konyaspor iyi bir takım. Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Konya'ya 3 puan için gidiyoruz. İnşallah Galatasaray maçına moralli gidecek bir sonuçla Konya'dan
dönerek, yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Ligde son haftalarda seri galibiyetler yakaladıklarını ifade eden Kafkas, ''Ancak bu bizi mutlu eden bir durum değil. Çünkü ilk yarıda sıkıntılı bir dönem geçirdik. Trabzonspor'un geleceği ve önümüzdeki dönem için Avrupa Kupaları'na katılmayı mutlak istiyoruz. Konyaspor ve Galatasaray maçlarını alıp 6 puan toplarsak lig ikinciliğini de zorlar bir duruma geleceğiz. Mutlaka Avrupa Kupaları'na gitmeliyiz diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Kafkas, Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde eşleşecekleri takım konusunda ise aklından geçen takımın Beşiktaş olduğunu sözlerine ekledi.

4 OYUNCU KART SINIRINDA

Trabzonspor'da, Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Gökdeniz, Umut, Ceyhun ve Ferhat kart görmeleri halinde gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Musa, Stepanov, Erdinç, Celaleddin, Ferhat, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut ve Yattara 11 ile sahaya çıkması bekleniyor..