BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor 47 yaşında

Trabzonspor, 47 kuruluş yıl dönümünü kutluyor<br/>2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor Kulübü, 47 yaşında. Bordo-mavili futbolcular ...

Abone ol

Trabzonspor, 47 kuruluş yıl dönümünü kutluyor
2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor Kulübü, 47 yaşında. Bordo-mavili futbolcular kulübün kuruluş yıl dönümüne not düşmek adına günün anlam ve önemine binaen toplu halde fotoğraf verirken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bir açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Geride bıraktığımız şanla ve şerefle dolu 46 yıla baktığımızda, sadece Türk futbolu değil Türk sporunun gelişmesinde, Trabzonspor’un büyüklüğü göz önüne serilmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana tarihimizin altın sayfalarında yer almak konusunda yoğun çaba sarf ettik. Trabzonspor’un vizyonu ve misyonu çerçevesinde, Türk futboluna örnek olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Temiz spor anlayışını, sporun tüm kademelerine yaymak ve Türk toplumuna örnek bireyler yetiştirmek bilincinde olarak, tüm Trabzonspor sevdalılarının 47. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, saygılar sunarım.”
(İHA)