BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
HABER /  GÜNCEL

Efsane isim jübile yapıyor

Yıllarca Samsunspor ve milli takım forması giyen Celil Sağır, ünlü futbolcuların da katılacağı bir futbol maçıyla jübilesini yapacak.<br/>Tü...

Abone ol

Yıllarca Samsunspor ve milli takım forması giyen Celil Sağır, ünlü futbolcuların da katılacağı bir futbol maçıyla jübilesini yapacak.
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda ve Samsunspor’da yıllarca forma giyen 40 yaşındaki futbolcu Celil Sağır, ünlü futbolcuların da katılacağı bir futbol maçıyla jübilesini 23 Ağustos 2014 günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda yapacak. Konuyla ilgili Büyük Samsun Otel’inde düzenlenen basın toplantısında konuşan Celil Sağır, "Bu organizasyona başladığım andan itibaren Samsunlu işadamlarından büyük bir destek oldu. İş adamı Galip Öztürk’e ben bu bağlamda çok teşekkür ediyorum. Jübileye 1994-2000 yılları arasında tüm Samsunspor’da futbol oynamış futbolcular katılacak. Ayrıca Tanju Çolak, Rüştü Reçber, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Tümer Metin, Ogün Temizkanoğlu, Hami Mandıralı, Hasan Vezir, Metin Teke, Oktay Derelioğlu gelecek. Aklıma gelen isimler bunlar. Jübile maçımızda Türkiye Şöhretler Karması ile Samsun Şöhretler Karması karşı karşıya gelecek. Ben tüm Samsun’u, Samsunsporluları, taraftarlarımızı 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 18.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu’na bekliyorum" dedi.

JÜBİLE KONSERİNE CENGİZ KURTOĞLU GELECEK
Jübile ana sponsoru Metro Turizm adına gece hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, "Bu veda gecesinde Celil kardeşlimizin yanında olmayı uygun gördük. Celil’le ben de Samsun’da minik takımında ve Yolspor’da yıllarca top oynadım. Ben de futbola devam etseydim böyle bir havayı yaşamak isterdim. Celil’in jübilesini daha renkli geçmesini arzu ettiğimiz için fantezi müziğin kralı Cengiz Kurtoğlu ağabeyimizi jübileye davet ettik. Kendileri de bizimle beraber olacak. Sürpriz sanatçılar da düşünüyoruz. Galip Öztürk bey inşallah bizi yalnız bırakmayacak. Ben bütün taraftarları ve halkımızı bu geceye davet ediyorum" diye konuştu.
(İHA)