BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  SPOR

Trabzonda Yattara bilmecesi

Yattara'nın "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" dediği iddiası camiayı şaşırttı.

Abone ol

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın milli takım için ülkesine giderken "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin iddia edilmesi camiada şok etkisi yarattı. İbrahima Yattara'nın Menajeri Adnan Demir, Yattara'nın parasını alamadığı için huzursuz olduğunu ancak Trabzon'a döneceğini söylerken, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, futbolcuların ödemelerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
     
DEMİR: "YATTARA TRABZON'A DÖNECEK"
Trabzonspor'da yabancı futbolcularla yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Tomas Jun ve Fredrik Risp'ten sonra Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın da parasını alamadığı gerekçesi ile Milli takım kampına gittiği ülkesinden, "Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin iddia edilmesi camiada şok etkisi yarattı. Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın menajeri Adnan Demir, Yattara'nın Milli takım kampının ardından Trabzon'a döneceğini belirterek, "Böyle bir iddianın doğruluk payı çok az. Ancak futbolcumuzun parasının büyük bir bölümünü alamadığı bir gerçek. Bu nedenle biraz sıkıntı yaşadığı doğrudur. Ama bu huzursuzluğunu, 'Yattara Trabzon'a dönmeyecek' diye lanse etmek çok kötü. Çünkü Yattara, Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyor. Ayrılmak istese sorunlu olarak asla gitmez. Bunu her zaman kendisi de söylüyor. 'Bir gün Trabzonspor'dan gidersem, güzelliklerle ayrılmak istiyorum' diyor. O yüzden bu olayın fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. Demir, Yattara'nın kendisinden kulüp bulmasını istemediğini de belirterek, "Şu anda Yattara'nın başka bir takıma transfer olması gündemde değil" diye konuştu.
     
ZİHNİ: "YATTARA ÖYLE BİR DAVRANIŞTA BULUNMAZ"
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni ise futbolcuların paralarını alamadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Zihni, yönetim kurulu olarak tüm ödemeleri gününde yaptıklarını belirterek, "Bayram öncesi söz verdiğimiz gibi futbolculara gerekli ödemeleri yaptık. Şu an itibari ile de bizden hiçbir futbolcunun alacağı yok. Bunlar asılsız iddialar" diye konuştu. Zihni, Yattara'nın, "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" diye bir ifadeyi kullanmayacağını da belirterek, "Bunlar bizi yıpratmak için ortaya atılmış, asılsız dedikodular" dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile menajer Necmi Perekli'nin Avrupa'da futbolcu arayışlarını sürdürdüğünü de söyleyen Zihni, "Takıma direkt katkı yapabilecek oyuncular arıyoruz. Aldığımız futbolcular yedek kulübesinde değil, sahada olacak" dedi.