BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.523,23
HABER /  SPOR

Liderin başı sakatlarla dertte

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivas'ta sakatlıklar sorun yaratıyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor'da, uzun süreli sakatlığı bulunan oyuncuların çokluğu ve 2 Gineli futbolcunun Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olması yönetimi düşündürüyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların önünde ligin ilk yarısını 37 puanla lider olarak tamamlayan Sivasspor'da, sakatlığı süren çok sayıda oyuncu bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte takımın önemli oyuncularından kaleci Petkoviç, Sedat Bayrak, Yasir Elmacı ve Pini Felix Balili'nin sakatlığı sürüyor.

Bu oyunculardan Petkoviç'in ikinci yarı takımdaki yerini alması beklenirken diğer oyuncuların sakatlığının uzun süreli olması ve ikinci yarının başında Gineli futbolcular Mamado Diallo ile Kanfory Sylla'nın ülkelerinin milli takımında Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olması yönetimi düşündürüyor.

Ligin ilk yarısındaki başarısını ikinci yarı da sürdürmeyi ve Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen Sivasspor, bu oyuncuların yokluğunu yapılacak transferlerle kapatmayı planlanıyor.