BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,08
HABER /  SPOR

Kral Yiğido mu oluyor?

Hakan yol ayrımında mı? Sivasspor'a gidecek mi? Hakan'dan açıklama geldi;

Abone ol

Galatasaray, Sivasspor'un oyuncusu Mehmet Yıldız'a talip oldu. Sivasspor, Mehmet Yıldız'a karşılık 2,5 milyon dolar artı bir futbolcu istedi. Bunun üzerine kulislerde Galatasaray'ın Sivasspor'a, Mehmet Yıldız karşılığı Hakan Şükür'ü vereceği iddia edildi. Hakan Şükür'den de transfer açıklaması geldi...

Bu iddia Sivassporlu yöneticilere soruldu. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz bu soruya;

"Hocamıza böyle bir soru yöneltildi, o da Hakan Şükür ile çalışmaktan mutlu olacağı yönünde bir cevap verdi. Bu transfer gerçekleşti anlamına gelmez. Sadece Hakan Şükür ile ilgili düşüncelerini açıkladı hocamız"
dedi.

HAKAN'I ÇOK İSTERİZ

Hakan Şükür hakkında kendilerinin de teknik direktörleri Bülent Uygun ile aynı fikirde olduklarını kaydeden Otyakmaz, şöyle konuştu:

"Hakan Şükür gibi kariyerinde UEFA Şampiyonluğu, Süper Kupa Şampiyonluğu, en az 6-7 kez lig şampiyonluğu olan bir futbolcunun Sivasspor'da oynaması bize gurur verir. Eğer böyle bir şans yakalarsak biz mutlu oluruz. Eğer Sivasspor'da oynarsa çok da faydalı olacağı kanaatindeyim. Tabii ki Hakan Şükür de burada oynamak isterse ve belirli bir fedakarlık yapabilirse ancak böyle bir şey gerçekleşebilir. Hakan Şükür'ün Sivasspor forması giymesi bizi memnun eder."

HAKAN ŞÜKÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Hakan Şükür, son olarak Sivasspor'un gündemine gelmesi ile ilgili olarak sözlerine başlayarak şöyle konuştu:
     
"Bülent Uygun'un zannedersem bir ifadesi olmuş. O benim kan kardeşimdir biliyorsunuz, şimdi Sakarya'dan çocukluktan beri beraber yetiştik. Güzel dileklerine teşekkür ederim. Beni orda görmek istemiş...Ama ben futbolu sezon sonunda kısmetse Galatasaray'da noktalayıp ya Avrupa'da ya da başka bir yerde oynamak isterim. Avrupa olur, Arap Birlikleri olur, Amerika olur onu bilmiyorum ama oynayıp oynamayacağıma sezon sonu karar vereceğim. Galatasaray'daki mukavelem sezon sonu tamamlanıyor. İnşallah onu burada güzel bir şekilde noktalayıp bırakmak istiyorum"