BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.405,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da mücevher fuarı açıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 52 firmanın katıldığı fuar yöre halkının büyük ilgisini çekti.

Abone ol

Trabzon'da bu yıl ikincisi düzenlenen ve 52 firmanın katıldığı ''Gold Expo Karadeniz-Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı'' açıldı.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuarın açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Muhammet Rafi, Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, firma yetkilileri ile davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Kızılcık, açılan fuarın Trabzon ve bölge için önemli olduğunu ifade ederek, ''Biz Trabzon'umuzu hem turizm hem de ticaret anlamında örnek şehir, bölge şehri yapmanın çabası içindeyiz. Bugün, sadece bölgemize değil başta İran olmak üzere diğer dost ve komşu ülkelerimize hitap edebilecek son derece güzel bir takı ve saat fuarını açıyoruz'' dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi keserek fuarın açılışını yaptı. Vali Kızılcık ile beraberindekiler daha sonra fuardaki stantları gezdiler.

13 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda 52 firma ürünlerini sergiliyor.