BIST 10.213
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.443,27
HABER /  SPOR

Trabzon Sivassporu ağırlıyor

UEFA kovalayan Trabzon, bugün, Sivas engelini 3 puanla geçmek zorunda. Tek sıkıntı ceza sınırındaki oyuncular..

Abone ol

Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra UEFA şansını bir hayli zora sokan Trabzonspor'da bugün oynanacak Sivasspor karşılaşması öncesinde heyecanlı bir bekleyiş hakim.

Süper Lig’in güçlü ekibini Avni Aker'de ağırlayacak olan ve hesaplarını bundan sonraki tüm maçlarını kazanmak üzerine yapan Bordo-Mavililer, Yiğidolar'ı hem evine puansız göndermek hem de bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe sınavına eksiksiz çıkmak istiyor.

Çünkü bu sezon sakatlıklar ve cezalar sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan ve bazı karşılaşmalar öncesi kadro kurmakta bile zorlanan Trabzonspor'da sınırda dört oyuncu bulunuyor.

Ziya Doğan uyardı
Trabzonspor'da Gökdeniz, Ceyhun, Ersen Martin ve Mustafa Keçeli'nin sarı kart sınırında olması, teknik heyeti bir hayli düşündürüyor. Yıldızlarını uyaran Bordo-Mavililer'in hocası Ziya Doğan'ın, "Sizlere çok ihtiyacım olduğunu biliyorsunuz. Dikkatli olmanızı istiyorum. Ne olursa olsun, maç içinde sinirlerinize hakim olun. Hakemle sakın uğraşmayın. Dört maçtan da üç puanla ayrılmalıyız" dediği öğrenildi.

Trabzonspor: Tolga, Celaleddin, Erdinç, Hüseyin, Ferhat, Hasan, Ayman,
Gökdeniz, Ceyhun, Yattara, Umut

Sivasspor: Petkoviç, Cem Can, Murat, Servet, Hayrettin, Gürhan, Colosimo (Hasan), Yasir, Serdar, Mehmet Yıldız, Cvetkov

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek