BIST 10.037
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,17
HABER /  SPOR

Köln Daumu bırakmıyor

Alman Köln takımını çalıştıran Daum Rusların gözdesi. Ancak Alman kulübünün deneyimli hocayı bırakmaya niyeti yok..

Abone ol

Almanya 2. Ligi takımlarından 1.FC Köln'ü çalıştıran Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Chrsitoph Daum, gelecek sezon da görevine devam edecek.

1.FC Köln kulübünden yapılan yazılı açıklamada, hafta içinde yapılan görüşmeler sonucunda, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü olan Daum'un, gelecek sezon da 1. FC Köln'de teknik direktör olarak kalacağı belirtildi.
Kulüp başkanı Wolfgang Overath, gelecek sezon için Daum ile takımın konsepti konusunda anlaştıklarını, Daum'un takımın başında kalmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Daum ise, gelecek sezon işlerinin kolay olmadığını belirterek, “Başkanın yeni konseptiyle ilgili sözlerinden sonra önümüzü daha iyi görme imkanına sahip olduk. Bu konuda hepimiz iyimseriz” dedi.

Alman Bild gazetesi ise, Daum'a, Rusya'nın Zenit Petersburg ve Lokomotif Moskova takımlarından milyonluk teklifler geldiğini yazdı.

Haberde, Daum'un avukatı Stefan Seitz ile kulüp yönetiminin biraraya geldiği, ancak 4 saat süren görüşmeden hiç bir sonucun çıkmadığı öne sürülmüştü.

Daum'un gelecek sezon için 7 oyuncu istediği, yönetimin ise mevcut takımı güçlendirmek niyetinde olduğu belirtildi.