BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.443,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon Devlet Tiyatrosu'ndan yeni oyun

Trabzon Devlet Tiyatrosu "Televziyon Cumhuriyeti" isimli oyunu sergilemeye başlıyor.

Abone ol

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) ''Televizyon Cumhuriyeti'' adlı oyunu sahnelemeye başlıyor.

Ali Cüneyd Kılcıoğlu'nun yazdığı, Fatih Dokgöz'ün yönettiği oyunda, Kadri Özcan, Erşan Utku Ölmez, Ceyhun Gen, Mesut Yüce, Zeynep Ekin Öner, Dilek Güven ve Sinem Şahin rol alıyor.

Dekor ve giysi tasarımı Aytuğ Dereli, ışık tasarım Nihat Bahar'a ait oyun, mart ayı sonuna kadar perşembe, cuma ve cumartesi günleri Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde sahnelenecek.

TDT ayrıca, Arzu Güneş'in yazdığı, Ayla Baki'nin yönettiği ''Koca Ayak'' adlı çocuk oyununu, 14 ve 17 Martta minik izleyicilerin beğenisine sunacak.

Trabzon Şehir Tiyatrosu, Matei Visniec'in yazdığı ve Dilek Güven'in yönettiği ''Savaş ve Kadın'' adlı oyunu, 13 Mart Cumartesi akşamı Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde sahneleyecek.

Trabzon Sanat Tiyatrosu, Aziz Nesin'in yazdığı, Necati Zengin'in yönettiği ''Karagöz'ün Antrenörlüğü'' adlı oyunu, yarın akşam sergileyecek.

Anadolu Ateşi'nin yeni versiyonu olan ve Anadolu'nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinin yanı sıra, semah, Kafkas dansları, dinsel törenler ve roman dansları bölümleri eklendiği ''Anadolu Ateşi-Evolution'' Trabzon'da sanatseverlerle buluşacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı topluluk, 13 Mart Cumartesi günü Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde gösteri gerçekleştirecek.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde Karadeniz Plastik Sanatlar Derneğinin resim sergisi, bugün sona eriyor. Aynı galeride, Ekrem Kutlu, Kenan Demir, Mümin Candaş, Necati Seydi Ferahoğlu, Nurgül Ferahoğlu, Sebahattin Kılıç, Sezgin Erkol ve Tolga Akalın'a ait ''8 Renk'' adlı resim sergisi 12-20 Mart tarihlerinde gezilebilir.