BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,76
HABER /  SPOR

Trabzon da Tekke sorunu

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fatih Tekke'yle ilgili ilginç açıklamalarda bulunudu.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili takımın kaptanı Fatih Tekke'nin hiçbir yere gitmeyeceğine inandıklarını söyledi.

Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'yi, gelecek yıl şampiyonluk için yarışacak olan kadrolarında görmek istediklerini belirterek, ''Gelecek yıl lig, Avrupa ve Fortis Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğiz. Alternatifli bir kadroya ihtiyacımız var. Fatih Tekke'nin de bu kadro içinde olmasını istiyoruz. Fatih'i bir yere vermek istemiyoruz'' dedi.

Fatih Tekke'nin 1 yıl daha bordo-mavili takım ile sözleşmesinin olduğunu dile getiren Kafkas, ''Bu hiç önemli değil. Sözleşmesinin olmadığını varsayalım. Sözleşmesi bitse de Fatih hiçbir yere gitmez. Önümüzdeki günlerde başkanımızla görüşme yapıp kendisini 'Fatih Sultan Tekke' yapan Trabzonspor'a imza atarak sözleşmesini uzatacaktır. Fatih, çok iyi bilmektedir ki, o imza ona hiçbir zaman Avrupa kapısını da kapatmayacaktır'' diye konuştu.

Fatih'in bir takıma gitmek gibi bir ısrarının olacağını düşünmediklerini ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

''Olağanüstü bir durum olup gitmesi gündeme gelirse, hangi kulübe gideceği hiç önemli değil. Böyle bir durumda önemli olan öncelikle Trabzonspor'un yüksek menfaatleri, sonra da Fatih'in menfaatleri olur. Fatih, futbol kariyerine kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'un şampiyonluğunu da eklemeyi herkesten çok istemektedir.''