BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Toroğlu Yıldırım'ı iyice kızdıracak

Erman Toroğlu kendisini hedef alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı çileden çıkaracak sözler söyledi.

Abone ol

Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türk futbolunu yönetmek istediğini iddia etti. Eski hakem ve spor yazarı Toroğlu, kanlı bıçaklı olduğu Yıldırım hakkındaki sözleri yine çok konuşulacak.

Erman Toroğlu A Haber'de Spor "Özel" programına konuk oldu. Toroğlu canlı yayında soruları yanıtladı...

Futbolu kim yönetiyor?

"Futbol Federasyonu yönetmesi lazım. Federasyon yönetmeye çalışıyor ama karşısında bir Aziz Yıldırım gerçeği var çok net söylüyorum. Aziz Yıldırım Türk futbolunu yönetmek istiyor, yorumcuları da yönetmeye kalkıyor. Yani yorumculara diyor ki; yorumları ya bana göre yapın, yani ben penaltı diyorsam penaltı diyin, yoksa gidersiniz diyor...Her halde patronlara söyleyip kovduracak aksi fikirde olanları.

Futbolda şiddetten bahseden adam 5 yılda 10 defa ceza heyetine gitmiş. Önce kapının önünü temizle sonra başkalarına konuş. Şiddetten bahseden şahıs 5 yılda ceza heyetine gitmiş kardeşim.
Aziz yıldırım tesis yönünden başarılı. Zaten futbolda başarısız olunca tesise yöneliyor. Diğer yerden o açığı kapatmak istiyor. Bir de federasyona kendi adamlarını sokmakta başarılı... Futbolda Fenerbahçe başarısız. Verdikleriyle aldıklarına bakarsınız başarısını anlarsınız."

2010-11 sezonu şaibeli mi?
"Şike sigara dumanı gibidir. Elle tutulmaz. Emre olayı federasyonu aşan bir şey. Emreye mesaj çekilmiş, o onun akrabası falan filan vıcık vıcık birşey. Emre diyorki önce tanımıyorum diyor, sonra tanıyorum diyor. Devlet bu işe el atar uydudan herşeyi alıyorsun. Emre bu çocuğun yanında mı değilmi mesajı atarken öğrenirsin. Yalan beyansa ozaman gerçek vardır ortada. Bu iş çok zor birşey değil ki. Birini yakarsın milat olur. Birini yakacaksın sonra da o diğerlerini ele verir. O da vardı bu da vardı Ahmet sen de vardın Fatih sen de bunu yapmıştın diye iş çözülür.Emre Mesajı attı ise...
Bu ortaya çıkarsa Türkiye'de çok şey düzelir. Bu işin şakası olmaz nasıl olur şaka...
Federasyonun Bursa'ya verdiği ceza doğru bir cezadır. Örnek olsun Bursa'ya verilen ceza. Tribün şov yapılmasın.