BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.442,21
HABER /  GÜNCEL

Olay futbolcu sessizliğini bozdu

Fenerbahçe maçına asılmaması için cep mesajı çekilen Ankaragücü futbolcusu, sessizliğini bozdu.

Abone ol

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan F.Bahçe-A.Gücü maçı öncesi menajer Ahmet Bulut'un asistanı Ekrem Okumuş'un mesaj yolladığı Başkentli genç oyuncu Kağan Söylemezgiller, sonunda sessizliğini bozdu. Sporx'e kendi imzasını taşıyan bir mektup ileten Kağan, olaylara açıklık getirdi.

KAĞAN: MESAJ OLAYI ŞAKADAN İBARET

Saklayacak bir şeyinin olmadığını ifade eden Kağan, şu ifadeleri kullandı: "Bu konuda hiçbir yanlış ve yasak yapmadığıma inanıyorum. Başkanım Ahmet Göçek ile oturup konuştuk ve her şeyi gösterdim. Bunların şaka olduğunu ve Ekrem Okumuş'un ne kadar benimle ilgilendiğini anlattım. Zaten Ekrem Okumuş'un benimle şaka yaptığını biliyordum. Bu olaylar yaşanılanların dışında farklı bir boyutta olsaydı zaten vereceğim tepki de farklı olurdu.

Bir futbolcunun başka bir oyuncuyu kulübüne transfer ettirmesi zaten mantık dışı. Fenerbahçe'nin Başkanı var ve en önemlisi bir teknik direktörü var. Böyle şeylere onlar karar verir yani Emre abi ile olacak şeyler değil bunlar. İnsanlar böyle bir şeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum.

Benim Emre abimle de zaten böyle bir konuda hiçbir diyaloğum olmadı. Maçtan maça ancak birkaç kerede tesadüfen görüşmüşüzdür. Yani Ekrem Okumuş'un söylediklerinin şaka olduğunun farkındaydım. Menajerim Ahmet Bulut ile zaten bu konuları hiç konuşmadık ama inşallah A2 Milli Takım kampından sonra oturup konuşuruz."