BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sigorta Hasar Dergisi yayın hayatına başladı

Bu dergiyle sigorta, otomobil ve Filo kiralama sektörünü tek çatı altında okuyabileceksiniz

Abone ol

Sigorta, Otomobil ve Filo Kiralama sektörünün tek çatı altında okunmasını sağlayacak "Sigorta Hasar" dergisi 1 Haziran'da yayın hayatına başladı.

Sosyal yaşamın bir parçası olan "Sigorta", gelişen ve hızla değişen "Otomobil Dünyası", şirketlere büyük karlılık ve finansal destek sağlayan "Filo Kiralama" sektörleri hakkındaki bilgilerle bu sektörlere dair tüketicinin tüm sorularının yanıtları, her ay ünlü bir simayla birbirinden özel röportajlar, araştırmacı habercilik sonucunda Sigorta Hasar dergisinde yer alacak.

Editörlüğünü Sigorta Şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapmış Necdet Şensezer'in yaptığı Sigorta Hasar dergisinin ilk sayısında HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, Can Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meral Toraman, Fleetcorp Operasyonel Taşıt Kiralama ve Turizm A.Ş Ticari Direktörü Barbaros Aytar, tiyatro ve sinema sanatçısı Yeşim Ceren Bozoğlu gibi birbirinden önemli isimlerin röportajları yer aldı. Üniversite de görevli öğretim görevlileri, Finans ve Muhasebe sektöründe tecrübeli S.M.M.M.'ler ,sigorta sektörü, Filo Kiralama ve Otomobil dünyasını yakından takip eden değerli isimler yazıları ile dergiye büyük katkı sağladılar. Editör Necdet Şensezer, ilk yazısında "Dergimizin asıl amacının doğru hedef kitlelere, doğru bilgi ve doğru haberleri, gerektiğinde araştırmalara yer vererek tüketicileri bilinçlendirmek olduğunu göreceksiniz. İlk sayımız ile 'perde açılıyor' ve oyun sahnede. Umarız bizlerin keyif alarak hazırladığı oyunu, sizlerde keyifle seyredersiniz" ifadelerine yer verdi. İlk sayısı ücretsiz olarak dağıtılan dergi abonelik ile satışa sunulacak. Derginin ilk sayısını ücretsiz edinmek ve abone olmak için iletişim: Fevzipaşa Cad. Değer İş Merkezi No:48 D:9 Küçükbakkalköy - Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 469 25 14 Faks: 0 216 469 17 40