BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  POLİTİKA

Topbaşa Cemevinde protesto

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Maltepe Cemevi'ni ziyareti sırasında gerginlik yaşandı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Maltepe Cemevi'ni ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. CHP'li oldukları öne sürülen bir grup genç, Topbaş'a tepki göstererek sloganlar attı.

Topbaş, Maltepe Cemevi'ni ziyaret etti. Cemevi Başkanı Mehmet Türkel ile bir süre sohbet eden Topbaş, bölgede yapılan yeni cemevi ile ilgili de bilgi aldı.

Görüşmenin ardından çıkışta CHP'li oldukları iddia edilen bir grup genç, Başkan Topbaş'a sorular yöneltti. Daha sonra taşkınlık çıkararak "Sivas'ın hesabı sorulacak" şeklinde slogan atan gençler, gerginliğe neden oldu. Grup, "Kılıçdaroğlu ile neden karşı karşıya gelmiyorsun. Yardım malzemeleri dağıtıyorsun. Bizim böyle yardım malzemelerine ihtiyacımız yok" şeklinde bağırarak Kadir Topbaş'ı yuhaladı.

Gerginlik üzerine araya giren Mehmet Türkel, Başkan Topbaş ile birlikte cemevine girdi. Topbaş, "Bu kadar yakınlaşmadan sonra böyle bir şey olmasını istemiyorduk. Biz hizmete devam edeceğiz. Maalesef bunları istismar ederek kullanmak isteyenler var" diye konuştu.