BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Doğan iki silahı birden çekti!

Vergi cezası Doğan Grubu'nu çileden çıkardı! Dündar'ın dünkü bombardımanın ardından bugün resmen savaş ilan edildi.

Abone ol

Maliye Bakanlığı'nın Doğan Yayın Holding'e kestiği rekor vergi cezası Doğan Grubu'nu çileden çıkardı. Uğur Dündar'ın bıçak gibi dünkü sözlerine bugün Birand'tan da destek geldi. Doğan Grubu'nun TV kanallarında bugün resmen yaylım ateş vardı.

Doğan Grubu ateş gibi! Maliye Bakanlığı'nın kestiği rekor vergi cezasıyla ilgili Dündar'ın dünkü ağır sözleri bugün de devam etti. Star Haber'de Dündar'ın "hesap döner" diyerek başladığı haber için "susmayacağız" başlığı kullanıldı.

Kanal D Haber'de Mehmet Ali Birand ise bir gün geçikmeli olsa da Erdoğan savaşında yeni bir cephe açtı. Birand, Başbakan'ın aylardır Doğan Grubu'nu hedef gösterdiğini iddia ederek, "Mesajı alan maliye de cezayı kesti. Düşünebiliyor musunuz, maliyenin 20 denetçisi tam 330 gündür bizleri denetliyor. Adeta bir hata bulabilmek için çırpınıyorlar. İktidarın tek istediği bizlerin de biat etmemiz, sesimizi kısmamız, eleştiriden vazgeçmemizdir. Bir yayın kuruluşuna şimdiye kadar böyle bir ceza kesilmemiştir. Hem de düşmanca bir yaklaşımla, ardı ardına parasal darbeler indirerek susturulmaya çalışılıyoruz" diye konuştu.

İşte Doğan Grubu'nda Erdoğan'a yönelik söylenen o ateş gibi sözler;