BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.431,97
HABER /  DÜNYA

Tolga Zengin İstanbul yolcusu

Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferi konusunda iki kulübün prensip anlaşmasına varmasının ardından, başaralı kaleci ...

Abone ol

Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferi konusunda iki kulübün prensip anlaşmasına varmasının ardından, başaralı kaleci siyah-beyazlı kulüple görüşme yapmak için İstanbul’a gitti.
UEFA Avrupa Ligi’nde Derry City takımı ile yapılacak rövanş maçı için İrlanda’ya giden Trabzonspor kafilesinde yer almayan Tolga Zengin, Türk Hava Yolları’na (THY) ait tarifeli uçak ile saat 15.30 sıralarında Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul’a gitti. Milli kalecinin Trabzonspor ile Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına varmasının ardından siyah-beyazlı yöneticilerle bir araya gelerek transferindeki son pürüzleri giderecek. Yapılacak olan görüşmenin ardından tekrar Trabzon’a dönecek olan Zengin, daha sonra yeni takımının kampına katılmak için Trabzon’dan ayrılacak. Tolga basın mensuplarının konuşma isteğini ise imzadan sonra ya bıraktı.

BOSİNGWA DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ
Bu arada, Trabzonspor’un İstanbul’a getirdiği ancak yapılan ilk görüşmelerde sonuç alamadığı Bosingwa, Trabzonspor’un kendisine ilettiği teklifi düşünmek için süre istedi.
Oyuncuyu dün akşam saatlerinde İstanbul’a getiren bordo-mavili kulüp oyuncu ile yaptığı ilk görüşmelerde sonuç alamadı. Geçe geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonrası belli bir noktada buluşamayan taraftarlar bugün tekrar görüşmek için bir araya geldi. Yapılan son görüşmenin ardından tarafları arasına anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine yıldız oyuncu Trabzonspor’un kendisine sunduğu teklifi düşünmek için süre istediği öğrenildi.
(İHA)