BIST 9.997
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.434,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Sınırda çatışma: 1 ölü<br/><br/>Ankara - Genelkurmay Başkanlığı, yasadış...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Sınırda çatışma: 1 ölü

Ankara - Genelkurmay Başkanlığı, yasadışı yollarla Suriye sınırından yurda girmek isteyen kişilerin ateş açtığını, karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada söz konusu kişilerden birinin öldüğünü açıkladı.



Fikret Orman müjdeyi verdi

Ankara - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin’in transferiyle ilgili, "Transferi bitti, yapıldı. Sözleşmesini de şu anda imzalamıştır. Birkaç gün içerisinde kampa katılır" dedi.



Faiz koridoru genişledi

Ankara - Merkez Bankası Para Politikası Kurulu kararları açıklandı. Politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 4,5 düzeyinde, gecelik borçlanma faiz oranı ise yüzde 3,5 düzeyinde sabit tutuldu. Borç verme faiz oranı yüzde 6,5’ten yüzde 7,25’e yükseltildi.



Sihirbazın performansı korkudan öldürüyordu

Florida - ABD’li sihirbaz ve komedyen Andy Gross, sokakta yaptığı ilüzyon gösterisiyle vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi.



Soğukkanlı kadın saldırgan güvenlik kamerasında

Houston - ABD’de silahlı bir kadın, benzinlikte tartıştığı adamı vurarak olayı cep telefonuna kaydedip hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı.



Kurtardığı köpeği suni teneffüsle hayata döndürdü

Santiago - Şili’de, bir evde çıkan yangının ardından binada bulunan köpek boğulmak üzereyken itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiyeci kurtarılan köpeği suni teneffüsle hayata döndürüldü.

(İHA)