BIST 9.996
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.440,77
HABER /  DÜNYA

Bu manzaranın sebebi yağmur değil...

Tokat’ta içme suyu ana borusunun patlaması sonucu bir sitedeki evleri su bastı. <br/>Karşıyakaya Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi saat 16...

Abone ol

Tokat’ta içme suyu ana borusunun patlaması sonucu bir sitedeki evleri su bastı.
Karşıyakaya Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi saat 16.00 sıralarında ana içme suyu borusunun patlaması sonucu Ballıca Sitesi’nin iki bloğu sular altında kaldı. Apartmanın yanındaki istinat duvarından akan su, zemin katları ve bodrumu bastı. Suyun sürüklediği kum ve çakıl binaların girişini doldururken, vatandaşlar ise çaresizlik içerisinde saatlerce suyun kesilmesini bekledi. Belediye ekipleri tarafından tamir edilen su borusunun sabah saatlerinde tekrar patlaması nedeniyle apartman sakinleri ikinci bir şok yaşadı. Apartman Yöneticisi Mustafa Sallak, elektrik panosunun su altında kalması sonucu elektriksiz kaldıklarını söyledi. Apartman sakinleriyse ana borunun patladığı yerde bulunan istinat duvarının suyun etkisiyle yıkılmasından endişe ettiklerini ifade etti. Vatandaşlar, evlerindeki zararın karşılanması için karakola giderek şikayetçi oldu.
Öte yandan su borusundaki patlama nedeniyle Karşıyaka Mahallesi’nin büyük bir bölümüne bir süre su verilemediği öğrenildi.
(İHA)