BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’de 7 yeni yüz

Fenerbaçe yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanıyla sürdürdü. Çalışmada A2 takımından 7 oyuncu da yer aldı.<br...

Abone ol

Fenerbaçe yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanıyla sürdürdü. Çalışmada A2 takımından 7 oyuncu da yer aldı.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. 3’er gruplar halinde dönüşümlü olarak dar alanda hücum defans organizasyonları yapan sarı-lacivertliler, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.
Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz, tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, kaleci Erten Ersu ise antrenmanın ilk bölümünde kalecilerle birlikte, antrenmanın geri kalan bölümünü ise takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. U19 Milli Takımı’nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan ise antrenmanda yer almadı.
Öte yandan, A2 takımından 7 oyuncu; Murat Rüzgar, Metincan Cici, Ömür Günaydın, İbrahim Serdar Aydın, Tolga Tekin, Fatih Somuncu ve Uygar Mert Zeybek de antrenmanda yer aldı.
Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarını saat 18.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.
(İHA)