BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

TOKİ işçileri kavga çıkardı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan işçilerin tartıştıkları bir market sahibini darbetmesi üzerine çıkan kavgada, 2 kişi yaralandı.

Abone ol Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapmak için Cemal Gündoğdu'ya ait markete gelen TOKİ'nin 2. etabında çalışan taşeron firmanın işçileri, aldıkları ürünlerin fiyatlarına itiraz etti.

Bunun üzerine işçiler, market sahibi Gündoğdu'yu dışarı çıkararak darbetti. Olaya gören market sahibinin yakını Abdullah Gündoğdu da tarafları ayırmak isterken, sopalarla darbedildi.

Çevredeki vatandaşların durumu jandarmaya bildirmeleri üzerine olay yerine gelen ekipler, kimlikleri açıklanmayan 3 işçiyi gözaltına aldı.

Olayı haber alan birçok vatandaş jandarma binası önünde toplanarak, işçilerin bölgeyi terk etmelerini istedi. Söz konusu kişilerin daha önce de vatandaşları rahatsız ettiğini, bu konuda TOKİ yetkililerini uyardıklarını belirten vatandaşlar, bu kişilerin derhal işlerine son verilmesi istedi.

Jandarma ekiplerinin uyarısı üzerine kalabalık dağılırken, savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.