BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokat'ta evin bahçesine yılan girdi bakın kimi aradı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

TOKAT'ta evin bahçesine giren yılandan korkan Sevgi Arı'nın (18) yardımına, itfaiye personeli babası yetişti. Baba Murat arı ve meslektaşları tarafından yakalanan yılan, doğaya salındı.

Abone ol

Zile ilçesinde Kislik Mahallesi Nergiz Sokak'ta oturan itfaiye personeli Murat Arı'nın (42) evinin bahçesine yaklaşık 1 metre uzunluğunda yılan girdi. Yılanı gören ve korkan kızı Sevgi Arı, babasını arayarak yardım istedi. Mesai arkadaşları ile evine gelen Murat Arı, bahçede bulunan yılanı yakalayarak Dere Boğazı mevkisinde doğal yaşam ortamına geri bıraktı.

Bahçede kocaman bir yılan gördüğünü ve evdekilerle çok korktuklarını belirten Sevgi Arı, "İtfaiyede çalıştığı için babamı aradım. Mesai arkadaşları ile geldi. Yılanı görünce çok korktuk" dedi.

"Ne yapacaklarını şaşırmışlar"

Mesleği sebebiyle çok yılan yakaladıklarını ama kendi başına geleceğini hiç düşünmediğini söyleyen Murat Arı, "Ev kalabalıktı. Çok korkmuşlar, panik olup ne yapacaklarını şaşırmışlardı yılanı görünce. Kızım beni arayınca hemen geldik. Yılanı yakalayarak doğal yaşam ortamına bıraktık" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul Adalar Belediyesi'ni tarayan kişinin sebebi 'su'dan çıktı
Foto Galeri İstanbul Adalar Belediyesi'ni tarayan kişinin sebebi 'su'dan çıktı Galeriye Gözat