BIST 10.046
DOLAR 32,25
EURO 34,64
ALTIN 2.412,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokat Belediyesi'nden kömür yardımı

Tokat Belediyesi, gelir düzeyi düşük ailelere sosyal çalışmalar çerçevesinde 600 aileye kömür yardımında bulundu.

Abone ol

Tokat Belediyesi, kentteki gelir düzeyi düşük ailelere yönelik olarak sosyal çalışmalar çerçevesinde 600 aileye 150 ton kömür yardımı yaptı.

Belediye şantiyesinde yapılan kömür dağıtım törenine Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek'in yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Çetin ile Mustafa Bandırmalı ve kurum müdürleri katıldı. Başkan Çiçek,
"Her yıl ilimizde sosyal dayanışmayı gerçekleştirmek üzere bir takım çalışmalar yapıyoruz. Gelir düzeyi düşük ailelerimize mümkün olduğu ölçüde onların yaşantılara katkıda bulunmak amacıyla birçok yardımlarımız oluyor. Bu yardımlardan bir tanesi de yakacak yardımı. Bunun ötesinde evlerinin tamiratı için inşaat malzemesi, gıda paketi, öğrencilere kırtasiye yardımı, giyim yardımları, sıcak yemek gibi yardımlar söz konusu. Yani sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Başkan Çiçek, her yıl olduğu gibi bu yılda 600 aileyi sevindirmek istediklerini ifade ederek, "Elimizden geldiği ölçüde bu yardımları yapıyoruz. Ama Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hükümetimizin bu çalışmaları neticesinde birçok ailemiz bu yardımlardan faydalanıyor. Bizler daha çok asgari ücret alan gelir düzeyi düşük ama vakıftan yardım alamayan bu ailelerimize bu yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Tespit edilen ailelerin evlerine kömür yardımı traktörlerle ulaştırılıyor" diye konuştu.