BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Timsaha bu sene durmak yok

Yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabını kendi evinde sürdüren Bursaspor'da yaklaşan Süper Kupa finali takımı hırslandırıyor.

Abone ol

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen sabah antrenmanı sıcak bir havada yapıldı.

Düz koşuların ardından geniş alanda kontrollü pas çalışan Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam oyuncularını yakından izleyerek uyarılarda bulundu. Bursaspor, son olarak ise istasyon çalışması yaptı. Futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken, kaleciler ise ayrı çalıştı.

INSUA SIKINTISI

Avusturya kampında sakatlanan Arjantinli yıldız Insua'nın tedavisine ise devam ediliyor. Kirita ile girdiği mücadelede sakatlanan tangocunun 7 Ağustos günü oynanacak Süper Kupa finali öncesi hazır olmaması teknik kadroyu düşündürüyor. Arjantinli sabah antrenmanında ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Insua ardından salonda çalışarak çalışmayı tamamladı.
Tecrübeli orta saha oyuncusu Hüseyin Cimşir de Insua gibi takımdan ayrı salonda çalışırken bacağında sertleşme olan Eren Albayrak ise antrenmanı yarıda bıraktı.