BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Timsah onu istiyor

Bursaspor, geçen sezonun devre arasında İspanya’nın Granada takımından Kayseri Erciyesspor’a transfer olan ve başarılı maçlar çıkartan Pape ...

Abone ol

Bursaspor, geçen sezonun devre arasında İspanya’nın Granada takımından Kayseri Erciyesspor’a transfer olan ve başarılı maçlar çıkartan Pape Diakhate’yi kadrosuna katmak istiyor.
Geçen sezonun hayal kırıklığı ile tamamlanmasının ardından bu sezon iddialı bir takım kurmak isteyen yeşil-beyazlılar transferde hız kesmek istemiyor. Aydın Karabulut, Emre Taşdemir ve Bakaye Traore’yi renklerine bağlayan Bursaspor, stoper için arayışlara başladı. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor forması giyen ve oynadığı futbolla göz dolduran Diakhate’yi listesine aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de kadroda görmek istediği Nijeryalı stoper için İspanyol kulübü Granada’nın 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

DİAKHATE GELMEK İSTİYOR
Öte yandan Nijeryalı stoperin Bursaspor’un transfer teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Yeşil-beyazlılar, yıldız futbolcunun bonservisinde indirime gidilmemesinden durumunda kiralama yöntemine başvuracak. Geçen sezon Kayseri temsilcisinde 13 maçta bin 149 dakika forma şansı bulan Diakhate başarılı futboluyla göz doldurdu.

BURSASPOR’UN YABANCI FUTBOLCULARINI ELDEN ÇIKARMASI GEREKİYOR
Yeşil-beyazlılar bir taraftan dış transferi tamamlamak isterken, bir taraftan da kadrosundaki yabancı futbolcu sayısının 8’e ulaşması sıkıntıyı beraberinde getiriyor. 30 Ağustos’ta Frey, Civelli ve Taiwo ile bir görüşme yapacak olan yeşil-beyazlı yönetimin bu futbolcular dışında Pinto ve Bangura’ya da bu sezon takımda düşünülmediği söylenecek.
(İHA)