BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.402,38
HABER /  GÜNCEL

Honduras: 1 - Ekvador: 2

2014 Dünya Kupası E Grubu’nda Honduras ile Ekvador karşı karşıya geldi. Mücadeleden Ekvador 2-1’lik skorla galip ayrıldı. <br/>Arena da Baix...

Abone ol

2014 Dünya Kupası E Grubu’nda Honduras ile Ekvador karşı karşıya geldi. Mücadeleden Ekvador 2-1’lik skorla galip ayrıldı.
Arena da Baixada Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki gol sesi çıktı. 31. dakikada Victor Bernardez’in uzun pasında savunmaya çarpan topu önünde bulan Carlo Costly kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Honduras’ı 1-0 öne geçirdi. Bu gole Ekvador cevap vermekte gecikmedi. 34. dakikada Juan Paredes ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Defansa çarpan topu önünde bulan Valencia arka direkte topu filelere yolladı. (1-1). İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda etkili olan taraf Ekvador’du. 66. dakikada sol kanattan Walter Ayovi’nin serbest atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Valencia kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. (1-2) 85. dakikada Valencia’nın kaleyi karşıdan yaklaşık 25 metre mesafeden gören frikiğinde topu kaleci kontrol etti. İlerleyen dakikalarda başka gol gelmeyince üç puan Ekvador’un oldu.
Öte yandan E Grubu’nun son maçlarında Ekvador, Fransa ile Honduras ise İsviçre ile karşılaşacak.
(İHA)