BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.418,64
GÜNCEL

Tevfik Göksu'dan Murat Ongun'a yalancı göndermesi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun CNN Türk'teki canlı yayınına telefonla katılmak istedi. Talebi kabul edilmeyen Ongun'a cevap canlı yayında Tevfik Göksu'dan geldi.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, CNN Türk'te "Ne Oluyor?" adlı programa konuk oldu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, CNN Türk'e tepki göstererek programa katılmak istediğini ancak cevap hakkının kullandırılmadığını söyledi. Twitter'dan tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınladığını ve cevap verme haklarının engellendiğini ileri süren Ongun, "İddialara yanıt vermek çok kolay. Yeter ki cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz?" diye CNN Türk'e seslendi.

Göksu canlı yayında cevap verdi

Twitter'daki isyana isim vermeden cevap veren Göksu, "Türkiye'de yalancılığı tescillenmiş bir arkadaş" ifadesini kullandı. İşte Göksu'nun o açıklamaları:

"Ben sadece şunu söylerim. O ismi geçen arkadaş mahkeme kararıyla Türkiye'de yalancılığı tescillenmiş bir arkadaş. Mahkeme kararıyla... Fazilet Durağı'nda yalancılığı mahkeme kararıyla tescillenmiş bir belediyenin çalışanıyla ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Danışman arkadaşlarımız gerekli cevabı verir."

Murat Ongun'dan jet cevap

Tevfik Göksu'nun canlı yayındaki sözlerine Murat Ongun'dan cevap gecikmedi. İşte Ongun'un twitter'daki o sözleri;

"Tevfik göksu bu akşam CNN Türk'te 'Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir' dedi. Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu'yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum. (Danıştay kararı elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen."

Sitene Ekle