BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Tetikçiden kötü şaka

Danıştay'a düzenlediği kanlı saldırı sonrasında tutuklanan Alparslan Arslan, resmen dalga geçti.

Abone ol

Danıştay'a düzenlediği kanlı saldırı sonrasında tutuklanan avukat Alparslan Arslan, "Çok önemli açıklamalarda bulunacağım" deyince dün yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Adliyesi'ne getirildi. Ancak, Savcı Şemsettin Özcan'a ifade veren Arslan'ın yeni bilgi vermediği öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında, kapalı cezaevi nakil aracıyla, terör ve organize suçlara bakmakla görevli Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi binasına getirilen Arslan, tutuklu tünelinden savcının odasına götürüldü. Savcının iddianamesini tamamlamasına kısa bir süre kala Arslan'ın bu görüşme talebi heyecan yarattı. Saçlarını 3 numaraya kestirdiği, ayağına sandalet giydiği görülen Arslan'ın savcının odasında da çay içtiği öğrenildi.

TALİMAT ALMADIM
Savcı ile yaklaşık 1.5 saat görüşen ve saldırılarla ilgili kimseden talimat almadığını belirten Arslan'ın, silah ve bombaları kimden aldığını bildiğini ancak ismini hatırlamadığını söylediği belirtildi. Alparslan Arslan'ın "Bir şey hatırladığımda tekrar görüşmek istiyorum" diyerek ayrıldığı kaydedildi.