BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.413,17
HABER /  MAGAZİN

Naomiye bir dava daha

Model Naomi Campbell aleyhine bu kez de hizmetçisi Manhattan Yüksek Mahkemesinde dava açtı.

Abone ol

Kahyasına cep telefonuyla fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan süper model Naomi Campbell aleyhine bu kez de hizmetçisi Manhattan Yüksek Mahkemesinde dava açtı. Campbell'i, başına vurmakla suçlayan hizmetçisi Gaby Gibson, ünlü manken aleyhine ''bedensel yaralama'', ''çalışırken ayrımcılık yapma'', ''hafif saldırı'' ve ''darp'' suçlamalarıyla dava açtı.

Gibson, New York Post adlı bulvar gazetesinin kendisiyle geçen nisan ayında yaptığı söyleşide, Campbell'in bir çift siyah tasarımlı kot pantolonu bulamadığı için başının arkasına vurduğunu belirterek ünlü mankenin bunu kendisine bir ders vermek amacıyla yaptığını söylediğini iddia etmişti. İngiltere doğumlu Campbell'in, Ana Scolavino adlı kahyasına cep telefonuyla vurduğu gerekçesiyle ikinci derecede saldırı suçlamasıyla yargılandığı Manhattan Suç Mahkemesindeki duruşmaya bugün katılması bekleniyor.

Mahkeme dilekçesinde Campbell'in, başının arkasına cep telefonuyla vurduğu Scolavino'nun yaralanan başına 4 dikiş atıldığı iddiası yer alıyor. Ünlü manken ise savunmasında suçsuz olduğunu öne sürüyor.