BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26
HABER /  GÜNCEL

Teröristlerde Alman malı tanksavar çıktı Alman ordusundan yanıt geldi

TSK'nın Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinde başlattığı Pençek-2 harekatında Alman malı tanksavar füzesi fotoğrafının yayınlanmasının ardından Almanya Silahlı Kuvvetleri sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve 'Bilgimiz yok' iddiasında bulundu.

Abone ol

Pençe-2 harekatı kapsamında hava ve kara unsurlarını oldukça etkin kullanan Türkiye, teröristlerden temizlenen bölgelerde çok sayıda yaşam alanı ve mühimmat buldu.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu
Bölgedeki askerlerimizin teröristlerin inlerinde ele geçirdiği ve Mehmetçik'e karşı kullanılmak üzere örgüte verilmiş olan MILAN tanksavar füzesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Söz konusu mühimmatın operasyonun ardından Türk askerlerince ele geçirildiği bilgisini Milli Savunma Bakanlığı 17 Temmuz'daki paylaşımın kamuoyuyla paylaştı.

Alman Silahlı Kuvvetleri resmi hesaptan 'haberimiz yok' dedi

Bakanlığın paylaştığı fotoğrafı ve tweeti alıntılayan bir sosyal medya kullanıcısı, Alman Silahlı Kuvvetleri'ni etiketleyerek "Bunlar sizin mi?" sorusunu yöneltti.

Alman Silahlı Kuvvetleri'nden söz konusu soruya verilen cevapta ise "Merhaba, bunlarla ilgili hiçbir bilgimiz yok" yanıtının verildiği görüldü.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Pençe Harekatı'nda ele geçirilen terör örgütünün silah ve mühimmatları imha edildi
Foto Galeri Pençe Harekatı'nda ele geçirilen terör örgütünün silah ve mühimmatları imha edildi Galeriye Gözat