BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Teröristler Şırnak'ta sivillere saldırdı!

Terör örgütü PKK, bu kez de sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Şırnak'tan ayrılmak isteyen sivillere ateş açtı. Gazipaşa Mahallesi’ndeki Ömer Kabak Meydanı’nda 9 araca el koyan teröristler bir kişiyi de yaraladı.

Abone ol

PKK bu kez ŞIRNAK'ta sokağa çıkma yasağı öncesi evini terketmek isteyen sivillere saldırdı. Gazipaşa Mahallesi'ndeki sivilleri taşıyan araca uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristler bir kişiyi yaraladı.

PKK’lılar Gazipaşa Mahallesi’ndeki Ömer Kabak Meydanı’nda ellerinde silahlarla yol keserek, ilden ayrılmak isteyen vatandaşları araçları ile birlikte durdurdu. 3 vatandaşın aracına el koyup yakan PKK’lılar, oluşturulan barikatı aracı ile aşıp kaçan 43 yaşındaki Cafer Demir’in aracına uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Açılan ateşte Cafer Demir, sırtına isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı halde aracına Şırnak Devlet Hastanesi’ne kadar süren Demir, burada tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

PKK'LILAR 9 ARACA EL KOYDU

PKK’lıların ayrılmak isteyen 9 vatandaşın aracına el koyduğu belirtildi. Aracına el konulan M.K., "Arkadaşımdan emanet aldığım araçla çocuklarımı evden alacaktım. Örgüt mensubu araca el koydu ve gözümün önünde ateşe verdi. Ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.