BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.425,56
HABER /  GÜNCEL

CHP'li vekilden zehir zemberek tweetler!

CHP'li Eren Erdem, hükümetin PKK ve PYD'yi geçmiş süreçte beslediğini ve mevcut durumun temellerini attığını savundu.

Abone ol

CHP milletvekili Eren Erdem, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ankara saldırısı nedeniyle hükümeti topa tuttu.

İktidara dönük ağır suçlamalarda bulunan Erdem, hükümetin PKK ve PYD'yi geçmiş süreçte beslediğini ve mevcut durumun temellerini attığını savundu. "Tırlar, gizli görüşmeler, tutanaklar... Bunlar CHP iktidarında olmadı! Kafanız karışık, özeleştiri vereceğinize, saldırıyorsunuz." diyen CHP'li vekil, "BİZ 7 Haziran sonrası, bugünleri görerek TERÖR KOMİSYONU kuralım demiştik. Sizde demekki bugünler için REDDETTİNİZ. Şimdi suçlu kim?" diye sordu.

İşte Erdem'in o tweetleri:

Eğer zerre kadar izzetiniz varsa, getirin TBMM'ye, terörle mücadele ve demokratikleşme adına TBMM'yi harekete geçirelim. Hodri Meydan..! 

Sorunları TBMM'den kaçırıp, Saray'ın kulislerinde SEÇİM MALZEMESİ yapma çalışması yürütenler suçsuz, MİLLİ İRADEYE saygı diyenler suçlu :) 

Şimdi yalanlarınızla, saltanatınızın gücüyle satın aldığınız KALEMŞÖRLERLE yarın bizi nasıl VATAN HAİNİ ilan edeceğinizi düşünün. Yazık size. 

BİZ 7 Haziran sonrası, bugünleri görerek TERÖR KOMİSYONU kuralım demiştik. Sizde demekki bugünler için REDDETTİNİZ. Şimdi suçlu kim? 

Süleyman Şah operasyonu yapılırken, Salih Müslim ve Feridun Sinirlioğlu İstanbul'un hangi semtindeydi?
Siz iyi bilirsiniz AKPliler..

Tırlar, gizli görüşmeler, tutanaklar... Bunlar CHP iktidarında olmadı!
Kafanız karışık, özeleştiri vereceğinize, saldırıyorsunuz.

Siz bu ülkeye NEFRET tohumu ektiniz. Kürt meselesinden tutun, her sorunu sömürdünüz ve terörü hep yedek lastik gördünüz!