BIST 10.108
DOLAR 32,39
EURO 34,69
ALTIN 2.410,36
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Telekom'dan abonelerine yılbaşı sürprizi

Türk Telekom her özel günde olduğu gibi yılbaşında da abonelerini unutmadı İşte yılbaşına özel o kampanya...

Abone ol

Türk Telekom'un düzenlediği yılbaşı kampanyası ile tüm bireysel müşteriler, 31 Aralık 2011 saat 19.00'dan 1 Ocak 2012 saat 07.00'a kadar evden şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası birinci kademe ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabilecek

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom müşterilerine, 31 Aralık günü Türkiye'deki tüm ev, iş ve cep telefonlarını belirtilen saat aralığında aramak bedava olacak. Yurt içindeki bu numaralara ek olarak uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonları da ücretsiz aranabilecek.

Türk Telekom Satış Başkanı Celalettin Dinçer, konuşma trafiğinin en yoğun olduğu yılbaşı, bayram gibi özel günlerde kampanyalarının oluşturduğu değerin daha fazla olduğunu belirterek, "Bu nedenle 2012 yılına girerken müşterilerimize güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istedik. Büyük ilgi gören '7'den 7'ye Bedava Kampanyası'nın sınırlarını yılbaşı gecesi için yurt içi cep telefonu ve uluslararası birinci kademe sabit aramaları da kapsayacak şekilde genişlettik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.