BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.389,43
HABER /  EKONOMİ

Telekom iş dünyasının oskarını kaptı!

İngiltere'nin saygın ödüllerinden biri olan Best Bussiness Awards, Türk Telekoma "En Müşteri Odaklı Şirket" ödülünü verdi.

Abone ol

İngiltere'nin saygın ödüllerinden biri olan Best Bussiness Awards, Türk Telekoma "En Müşteri Odaklı Şirket" ödülünü verdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Müşteri İlişkileri Başkan Vekili Haktan Kılıç, ödülün uzun soluklu stratejilerin ve kararlı bir çalışmanın sonucu olduğunu belirtti.

Kılıç, şunları kaydetti:

"Uzun soluklu stratejilerle geliştirdiğimiz yenilikçi, müşterilerimizin hayatına değer katan ürün ve hizmetlerimiz bugün, Türk Telekomun dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer almasını sağlıyor. En kaliteli, hızlı ve katma değerli ürün ve hizmetleri, en avantajlı koşullarda sunma gayretimizin bir sonucu olarak, müşteri memnuniyeti konusunda elde ettiğimiz başarımızın Best Business Awards ödülü ile kanıtlandığını görmekten gurur duyuyoruz. Yenilikçi bir anlayış ile geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi, 81 ile yayılmış Türk Telekom ofislerimiz, çağrı merkezimiz ve online hizmet merkezimiz aracılığıyla sunmaya, müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz."

Açıklamada, Türk Telekomun elde ettiği başarıyı değerlendiren Best Bussiness Ödülleri Başkanı Andrew Areoff da Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekomun geçen bir yıl içinde aralarında İnteraktif Ses Yanıtlama ve çok çeşitli self-servis kanallarının da olduğu çok geniş yelpazede yeni hizmetler sunarak, müşteri ilişkilerini geliştirmek konusunda yaptığı çalışmalarla önemli bir mesafe kat ettiğini ifade etti.

Areoff, Türk Telekomu elde ettiği yüksek müşteri memnuniyetinin yanı sıra, hizmet kalitesinin sürekli geliştirilmesi konusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar nedeniyle kutladığını anlattı.