BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.384,92
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın isteyip kazanamadığı bölüm

Almanya ziyareti öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, isteyip de kazanamadığı üniversite bölümünü açıkladı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Bugün Haliç Kongre Merkezi'nde kendisine gösterilen protestocularla görüştüğünü belirten Başbakan Erdoğan, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklama yaparken bir de itirafta bulundu....

Almanya'ya yapacağı ziyaret öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı  düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, üniversitede siyasal bilgiler okumak istediğini söyledi.

BEN BAŞBAKANI PROTESTO ETMEDİM!

Kendisini protesto edenleri yanına çağırdığını belirten Erdoğan şöyle konuştu: "Söyledikleri nedir diye sorduğumda  'Efendim ben tıp fakültesine girmek istiyorum, giremiyorum. Benim halim ne olacak? Benim abim tıp istedi ama mühendislik kazandı' dediler. Buna da şaşırdım. Ben de istediğim üniversiteye giremedim ama gidip Başbakan'ın konuştuğu mahalde protesto etmek çabasına girmedim. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok"

SİYASAL'A GİRMEK İSTİYORDUM AMA...

Erdoğan bir gazetecinin 'Hangi bölüme girmek istiyordunuz?' sorusuna karşılık olarak "Ben de siyasala girmek isterdim ama... Ancak gördüğünüz gibi hayatta siyasalı yaşadım" diye konuştu.