BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,21
HABER /  GÜNCEL

Telefon sapığı rezil etti

Altı ay boyunca her gece aranınca çılgına dönüp küfürler etti, ses kayıtları internete düştü ve...

Abone ol

Erzurum'da kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişiler, 6 ay boyunca her gece cep telefonundan arayarak rahatsız ettikleri büfeci 32 yaşındaki Hacı Bülent Yeltekin’in küfürlü konuşmalarını kayıt altına alarak internet aracılığıyla yaydılar.

Telefon sapığına ettiği küfürleri internetten alan şakacıların bunu kullandığını belirten Yeltekin, “Tanımadığım insanlar bana gelip, ‘Dün beni arayıp küfür ettin’, ‘Sapıkmısın sen? Niye bana küfrediyorsun’ diyorlar. Herkese ayrı ayrı derdimi anlatmaya çalışıyorum. Ama artık başedemiyorum'' dedi.

DERDİMİ KİMSEYE ANLATAMIYORUM
Telefon sapığı için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu anlatan Hacı Bülent Yeltekin, “Son altı aydır uyku nedir bilmiyorum. Her gece arayıp rahatsız ediyorlar. Ben de dayanamadım ve bir gün telefon sapığına küfürler ettim. O da tüm konuşmamı kaydetmiş ve internete vermiş. Bazı kişiler, bunu cep telefonlarına kaydetmiş. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bazıları da benim bu konuşmamı şaka amaçlı olarak başkalarına dinletmeye başlamışlar. Her gün yanıma tanımadığım onlarca insan gelip, kendilerine küfür ettiğimi söylüyorlar. Her birine ayrı ayrı derdimi anlatıyorum. Bıktım artık. Ters birisi çıkıp gelir, istenmeyen şeyler olur, ondan korkuyorum'' diye konuştu.

Milliyet