BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL

O REZİL VİDEO KALKTI

Atatürk'e ve Türk halkına en ağır sözlerle hakaret edilen video gereken karşılığı buldu. İşte duyarlı okurun gücü;

Abone ol

İnternethaber- ÖZEL- Bir Yunanlı fanatiğin rezilliğine aracılık eden YouTube, İnternethaber'in olayı gündeme getirmesi üzerine videoyu yayından kaldırdı.

Bu videonun kalkmasında İnternethaber okurlarının tepkisi etkili oldu. Okurlarımız hazırladığımız İngilizce metinlerle YouTube sitesini mail yağmuruna tuttu.

Türk halkının gösterdiği bu demokratik tepki 6 saat sonra gerekli karşılığı buldu. O rezil video, ait olduğu yere "çöpe" gitti...

Siteye girdiğimizde artık karşımıza o video yerine şu uyarı yazısı çıkıyor :

Video'da neler vardı

Siteye Stavraetos nicki ile atılan Atatürk videosunda Türk halkına ve Ulu Önderimize yönelik ağır bir hakaret yer alıyordu.

Atatürk'ün animasyonunu yapan Yunanlı, Ulu Önder'in ağzından çok çirkin sözler yayınlıyordu. Video "Merhaba ben Kemal" diye başlıyor ve sonrasında "Gay Türk halkının babasıyım" sözleri duyuluyordu.
Sonrasındaki sözler ise kaleme alınacak türden değildi.

İngilizce olarak hazırlanan video, "Atatürk'ün Türklük üzerine sözleri" başlığı ile sunuluyordu. Üstelik bu video tek örnek değildi.

Okurlarımıza teşekkürler

Videonun yayından kalkmasında İnternethaber'in bu rezilliği kamuoyunun gündemine getirmesi kadar, değerli okurlarımızın attığı maillerin etkisi büyük oldu. İnternethaber olarak duyarlı okurlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. //