BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

TELE 1'de Öcalan seviciliği! Şimdi hesap zamanı Merdan efendi

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın, canlı yayında Abdullah Öcalan ile ilgili kullandığı skandal açıklamaları canlı yayında değerlendirdi.

Abone ol

Dün TELE 1 ekranlarını açan kişiler, gördükleri ve duydukları karşısında adeta şoke geçirdi. TELE 1 sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mangır Merdan yani Merdan Yanardağ, canlı yayında açık açık Abdullah Öcalan seviciliği yaptı. Yanardağ, Abdullah Öcalan'ın siyasi mahkum olduğunu, 25 yıldır tecritte olduğunu ve infaz yasalarına göre serbest bırakılması gerektiği şeklinde skandal açıklamalar yaptı. Bunlar yetmedi bu kez Merdan Yanardağ övgülere geçti. Öcalan'ın cezaevinde kitap okuya okuya neredeyse filozof olduğunu söyledi ve siyaseti doğru okuyan ve doğru çözümleyebilen zeki bir insan olduğunu savundu. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayıp böyle skandal açıklamalar yapmak tabii ki cezasız kalmayacaktı. Merdan Yanardağ bugün öğle saatlerinde gözaltına alındı.  

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, canlı yayında konuyu ve gündemin diğer maddelerini değerlendirdi.

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN