BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.415,37
HABER /  SPOR

Tek suçlu; Fatih Terim!

Milliler Yunanistan'a yenildi. Basın kızgın. İşte tüm yorumlar...

Abone ol

Türkiye (A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Grup eleme maçında dün akşam Yunanistan'a 1-0 yenildi. Ali Sami Yen Stadı'nda alınan bu sonuçla Ay-yıldızlı ekip gruptan çıkma şansını zora soktu.

Basında çıkan yorumlar şöyle;

ÖMER ÜRÜNDÜL / SABAH

HİÇBİR ŞEY OYNAMADIK

Yunanistan karşısında 90 dakika boyunca futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadık ve bir yenilgi daha aldık. Hakan Şükür'ün alternatifi yok. Ümit Karan ve Gökhan Ünal'ın sağlam bir Avrupa takımı karşısında ne kadar çaresiz kaldıklarını gördük.

AHMET ÇAKAR / SABAH

UTANIN!

Eğer dün gece 6-0 yenilmediysek gidin önce Yunanlı oyunculara teşekkür, sonra da Allah'a dua edin. Dün geceki oyunu gördükten sonra Norveç'i yenebileceğimize de inanmıyorum. Bize yine hüsran, bize yine hasret var, bize yine esmer günler düştü.

İLKER ATEŞ / FOTOMAÇ

HOŞÇAKAL AVRUPA

Bu gülünç futbolla, maçı kazanmamazı mucize olurdu. Aynı zamanda grupta ikinci bile olamayacağımızı kabul etmiş olduk. Bu futbolla finallere gidersek, ayıp olur. Oynadığımız futbol Avrupa kriterlerine uymuyor.

NECATİ BİLGİÇ / FOTOMAÇ

TOPTAN İSTİFA

Aslında istifası istenen Fatih Terim gibi onu bu göreve getiren ve bu kötü gidişi göremeyen Federasyon Başkanı ve üyelerinin de bu istifaya katılmaları gerekir.

ERMAN TOROĞLU / HÜRRİYET

UYUTTULAR BİZİ...

SON 15 yıldır Milli Takım'ı bu kadar kişiliksiz, şahsiyetsiz ve aciz oynarken görmedim. Fatih Hoca, oyunu iyi okuyamıyor. Futbolcular da kitabı iyi okuyamıyorlar. Peki, kim o zaman ders verecek? Demek ki, Fatih Terim önündeki son ve tek şansını iyi kullanacak. Norveç'te ya olacak, ya olmayacak. Kimse de Türk milletini artık uyutamayacak...

Can BARTU / HÜRRİYET

DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ

Yunanistan karşısında öyle bir Milli Takım vardı ki, bu kadar kötüsünü bugüne kadar izlemedim. Federasyon Başkanı stres içinde. Futbolcular stres içinde. Halkımız stres içinde. Bunun da tek sorumlusu Fatih Terim. Anlaşılır gibi değil. Herkesle ters, basınla kavga içinde. Ne gerek var böyle şeylere. Bu tablo içinde bu takım nasıl top oynayacak?

MEHMET DEMİRKOL / MİLLİYET

LİG'DEN KÖTÜ BİR TAKIM

Öyle bir oyun oldu ki, kulüplerinde parıldayan bir dolu oyuncu korkunç bir oyuna hapsoldu. Bu organizasyonsuzluğa rağmen hâlâ şansımız devam ediyor. 2 maç 6 puan. Ve sadece lig standardına ulaşmış bir takım olsak hâlâ bu işi yapabiliriz.

RIDVAN DİLMEN / MİLLİYET

KÖTÜ OYNADIK

Çok kötü oynadık. Pozisyonumuz bile yok. Rakibin ise beş pozisyonu var. Bizim adımıza en iyi oynayan kaleci Volkan. Rakip takımda ise kötü oynayan göremiyoruz. Hakem mi? Zaten beğenmiyordum. Kötü bir maç yönetti.

OSMAN TANBURACI /YENİ ŞAFAK

SUYA HASRET ÇÖLE DÖNDÜK!

İlk yarıyı yine boşuna harcadık. Hele Tuncay!... Bir süre oyuna hakim gözüktük ama devrenin sonuna doğru ecel terleri döktük. Kaleci Volkan mükemmel kurtarışlar yaptı, helal sana yavrum yoksa halimiz dumandı.
Mücadele ettik ama etkin ataklar ve son vuruşlarda yine kapağı açık gazoz gibiydik.

AHMET ÇAKIR / ZAMAN

TARİHİ FİYASKO!

Hayır, sadece tarihimizde ilk kez Yunanistan'a üstelik kendi evimizde yenilmiş olmamış değil, aynı zamanda bu kadar kolay bir gruptan çıkabilme konusunda şansımızın artık sıfıra çok yakın bir yere düşmüş olmasıdır içimizi yakan...