BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Tehlikenin farkında mısınız Baykal geziyor

Seçim öncesinde televizyonlarda boy göstermeyi daha doğru bulan CHP lideri Deniz Baykal, karış karış Türkiye'yi geziyor farkında mısınız?

Yalnız üstelik!

Ne Önder Sav...

Ne de ötekiler...

Mehmet Sevigen de yok artık... Kemal Kılıçdaroğlu arkasında var zaman zaman... Gürsel Tekin ise bazen!

"Af" diyor CHP lideri...

Kürtler'le içiçe...

Mardin'de, Batman'da, Şırnak'ta, Diyarbakır'da...

Siyasetten uzak!

Oldukça samimi...

Tehlikenin farkında mısınız ey ahali, Baykal geziyor!

Evet tehlike... AKP iktidarı için tehlike... Baykal alternatif olmaya çalışıyor. İktidar için tehlike ama Türkiye için müthiş bir olay Baykal'ın gezmesi... Bugüne kadar yok saydığı, adam yerine koymadığı Doğu ve Güneydoğu insanının ayağına gitmesi, onlardan adeta özür dilemesi, ya da kendini affettirmeye çalışması, AKP için tehlike olsa da Türkiye için bir kazanç!

CHP, Güneydoğu'da olursa, Doğu'da olursa, Türkiye'nin dört bir yanında olursa, Tayyip Erdoğan'ın işi zorlaşacak. Baykal, her mevsimde Muş'a giderse, Diyarbakır'da boy gösterirse, Tayyip Erdoğan'ın "Ankara'nın ötesine geçemezler" silahını elinden alacak...

Hal böyle olunca, ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalacak AKP iktidarı. O zaman boş olmayacak meydanlar, isteyen istediği gibi at koşturamayacak.

40. il oldu galiba... Yarın öbürgün Doğu seferi başlatıyor Baykal.. Yanında yine Gürsel Tekin ve Kemal Kılıçdaroğlu ikilisi.. Ayak bağı olanlar Ankara'nın dışına yine çıkmıyorlar... Çıkamayacaklar. Baykal ise, Doğu'dan sonra Karadenize, oradan Ege'ye, oradan öteki iller...

Ne güzel tehlike değil mi?