BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses vurulmadan birkaç dakika önce..

Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, olaydan dakikalarca önce canlı yayınlanan İbo Show'daydı. Ünlü sanatçı yapılan eleştirilere sitem ederek ölümü hatırlattı.

Abone ol

 Dün gece Maslak’ta uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve geçirdiği kritik ameliyatlar sonrasında yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, olaydan hemen önce canlı yayınlanan ‘İbo Show’ isimli programıyla ekranlardaydı ve dikkat çekici mesajlar verdi.

ERDOĞAN'DAN TATLISES TALİMATI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, sanatçı İbrahim Tatlıses ile ilgili gerekenin yapılması talimatı verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, silahlı saldırıya uğrayan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı. Erdoğan'ın, Tatlıses'in sağlığına kavuşturulması için gerekenin yapılması talimatı verdiği kaydedildi.

TATLISES'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA VAR... TIKLAYIN

VURULDUKTAN SONRA SON SÖZLERİ NEYDİ... TIKLAYIN

İŞTE TATLISES'İN VURULDUĞU O YER... TIKLAYIN

Beyaz TV’de yayınlanan İbo Show’a dün akşam 20.30’da başlayan ve gece 23.40’a kadar süren programından çıkan İbrahim Tatlıses saat 00.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı.

Tatlıses, Deniz Seki ve Kutsi’nin konuk olduğu programında Ferdi Tayfur’un “Emmioğlu” türküsünü okuduktan sonra, sanatçı arkadaşları ve kendisi hakkında yapılan eleştirilere gönderme yaparak, “Ne güzel yaşıyoruz, bir lokma ekmeği bölüşüyoruz. Neyin peşindeyiz? Neyin hıncındayız? Ben daha zenginim, ben daha yakışıklıyım, ben daha varlıklıyım. Hepimizin gideceği yer aynı arkadaş aynı.” dedi.

"ÇOK ÜZÜLECEKSİNİZ"

Sakıp Sabancı’yı örnek gösteren Tatlıses şunları kaydetti:

“Bu değerlerin kıymetini bilmezsek gittiğimiz zaman çok üzüleceksiniz. 45 senedir, bana yazılan kadar kimseye atılmadı. Bana atılan çamurlar kadar hiç kimseye atılmadı. Bana sataşan kadar kimse sataşmadı. Biz buradayız ama bazıları nerede bilmiyorum. Arıyorum arıyorum bulamıyorum. Niye kayboluyorsunuz abi, ne gerek var. Ne güzel yaşıyoruz, bir lokma ekmeği bölüşüyoruz. Neyin peşindeyiz? Neyin hıncındayız? Ben daha zenginim, ben daha yakışıklıyım, ben daha varlıklıyım. Hepimizin gideceği yer aynı arkadaş aynı. Rahmetli Sabancı da dünyanın zenginlerindendi. Onun da gittiği yer aynı. Ben tanıdım, adam gibi adamdı. Onun için değerlerimize kıymet verelim, yıpratmayalım. Şöhretini kıskanmayalım, yaptığı eserleri kıskanmayalım. Ne kadar güzel o kadar puan alırsın.”