BIST 10.922
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.501,28
HABER /  MAGAZİN

Tarkan seyircisi önünde diz çöktü

Bursa'da konser veren mega star Tarkan, Bursalı hayranlarına öyle bir jest yapti ki...

Abone ol

Bursa'da Gençlik Festivali Festival için sevenlerine büyük sürprizler hazırlayan Tarkan, büyük bir kısmı led'lerden oluşan özel bir sahne tasarımı ile seyirci karşısına çıktı.

450 metrekare led kullanılan sahnede her şarkı için ekranlarda özel videolar ve görsel şovlar uygulandı. Tarkan sevenlerini normal repertuarı dışında eski unutulmaz şarkılarından oluşan akustik bir bölüm ile şaşırttı. Tarkan'ın şarkılarına hep birlikte eşlik eden hayranları, yaklaşık 1.5 saat boyunca mükemmel bir konsere şahit oldu. Ellerini bir an olsun indirmeyen hayranlar, konser boyunca Tarkan'a eşlik etmeye ara vermedi.

Aşık Veysel'in 'Uzun ince bir yoldayım' adlı türküsünü seslendiren Tarkan, unutulmaz şarkılarıyla seyircileri mutlu etti. Cep telefonlarıyla konseri kaydeden Bursalılar, gece sonunda Tarkan'ı sahneden alkışlarla uğurladı.

Son şarkısından sonra sahneden ayrılan Tarkan, bir grup hayranının geri çağırması ile sahneye tekrar döndü. "Ben de size doyamadım" diyerek bir şarkı daha seslendiren Tarkan, konserin sonunda hayranlarının önünde diz çöktü. Hayranlarına öpücük gönderen Tarkan, el sallayarak konserine son verdi.

Türkiye'de yapılan en büyük mobil festival sahnesi, 9 yıl içerisinde 71 bin kilometre yol yaparak sanatçıları 3 milyona yakın gençle buluşturdu. Festivalin bir sonraki durağı Eskişehir Osmangazi Spor kompleksi olacağı öğrenildi.