BIST 10.614
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.432,50
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım ölümün eşiğine geldi

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın şekeri yükseldi revire kaldırıldı

Abone ol

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması üzerine Metris Cezaevi'nin revirine kaldırıldı. Alınan ilk bilgilere göre Yıldırım'ın şekerinin yükseldiği öğrenildi

AA muhabirinin görüştüğü Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, Yıldırım'ın cezaevinde rahatsızlanması üzerine cezaevinin revirine kaldırıldığını belirtti. Kaya, Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında ise kendisinin de bilgisi olmadığını ifade etti.

Yıldırım'ın şekerinin 350'ye fırladığı haberi hem Metris cezaevi yönetimini hem de milyonlarca taraftarı paniğe sevketti. Gelen ilk bilgiler Yıldırım'ın Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldığı yönündeydi ama, cezaevi yönetimi Yıldırım'ı revirde dinlendirme kararı aldı..

Haberi CNN Türk canlı yayınında ögrenen Yıldırım'ın avukatı faik Işık ise adeta çileden çıktı. Işık, "Aziz Yıldırım ölümün eşiğinde geziyor. Bu adam ölürse ben o hakime de savcıya da neler yapacağımı çok iyi biliyorum.. Bu bir tehdit değil, ben hukuk çerçevesinde konuşuyorum ve bunun bedelini ödeyecekler" diyorum" yorumunda bulundu..