BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.427,59
HABER /  SPOR

Taraftar Kezmanın gönlünü aldı

Kezman saldırının şokunu üzerinden atamadı. Türkiye defterini de kapattığını söyledi. Ama taraftar "hep destek tam destek" dedi

Abone ol

Galatasaray yenilgisinden sonra birkaç kendini bilmez taraftarın tacizine uğrayan Kezman yaşadıkları karşısında şok geçirmişti. Sabaha kadar ağlayan Sırp futbolcu Türkiye defterini kapattığını söyleyerek, "Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılacağım" demişti.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı tek antrenmanla başladı.

HEM TAKIMA HEM KEZMAN'A DESTEK

Bir bölümünü Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de izlediği antrenmanın sonunda taraftarlar, 'Hep Destek Tam Destek' düşüncesi içerisinde hem takıma hem de Kezman'a destek verdi.

Samandıra Kamp Merkezi'ne gelen Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler, antrenmanı bir süre takip ettikten sonra tesislerden ayrıldı.

Antrenmanın son bölümünde 60-70 kişilik üniversiteli taraftar grubu, tesislere alındı ve basın mensuplarının bulunduğu yerden antrenmanı izledi. Taraftarlar, takım ve Kezman lehine tezahürat yapması üzerine İdari Menajer Volkan Ballı, tesislerde rejenarasyon çalışması yapan Kezman'ı yanına alarak taraftar gurubunun yanına gitti. Kezman, kendisine tezahüratlarla destek veren taraftarlara el sallayarak teşekkür etti.