BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Jardelin hayali Galatasaray

Brezilyalı yıldız futbolcu Mairo Jardel, hayalinin, tekrar sarı-kırmızılı formayı giymek olduğunu söyledi.

Abone ol

Galaasaray'ın Süper Kupa'yı kazandığı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı kadroda yer alan Brezilyalı yıldız futbolcu Mairo Jardel, hayalinin, tekrar sarı-kırmızılı formayı giymek olduğunu söyledi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin, Galatasaray Adası'nda düzenlediği yemekli toplantının konukları arasında yer alan Mario Jardel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Önümde iyi seviyede futbol oynayacağım 2 yıl daha var. Benim hayalim, Galatasaray'da tekrar forma giyerek kariyerimi noktalamak'' dedi.

Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını belirterek, ''Sivasspor maçını da aynı şekilde oynarlarsa kesinlikle şampiyon olacaklardır'' diyen Jardel, kendisinin de sarı-kırmızılı kulüpte güzel günler geçirerek, önemli goller attığını belirtti.

Jardel, son dönemde futbolun daha fazla fizik ve kondisyon üzerine oynanan bir oyun haline geldiğini dile getirirken, Galatasaray'da forma giyiyor olması halinde yine gollerini atacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Bu arada, yemekte çok sayıda Galatasaraylının, Mario Jardel'le fotoğraf çektirmek istediği görüldü.