BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  MAGAZİN

Tanrıyar Petek'in annesiyle aşk yaşadı mı?

Petek Dinçöz ile yaşadıkları ayrılıkla gündemden düşmeyen Can Tanrıyar Saba Tümer'in programına konuk oldu

Abone ol

Son zamanlarda yeni çıkardığı albümüyle gündeme gelen Can Tanrıyar, ilişkisi hakkında bilinmeyenleri Saba Tümer'e anlattı.

Üzerine çok fazla gelindiğini söyleyen Tanrıyar, başta Petek Dinçöz'ü çok sevdiğini fakat zamanla başkaları tarafından eski eşi Dinçöz'ün aklına girildiğini iddia etti.

Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün annesiyle ilişki yaşadığı yönünde çıkan haberlere de açıklama getirdi. Yıllar önce yaşanan bir olayın gündeme getirildiğini söyleyen Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün annesiyle hiçbir ilişki yaşamadığını. Bardayken biri tarafından peçeteye yazılı olarak verilen bir telefon numarasının bu konuşmalara neden olduğunu söyledi.

PETEK DİNÇÖZ'ÜN ANNESİYLE AŞK YAŞADI MI?

''Gecenin karanlığı. Türkçe barlardan birinde olmuştur bu. Sonrasında, yıllar sonra Petek'le aynı eve çıktığımızda eşyaları yerleştirirken, ben hiçbir şeyimi atmam, aradan eski kız arkadaşlarımla olan fotoğraflarım çıkıyordu. Petek de biraz kıskançtır. Alıp hepsini yırtıyordu. Yırtarken bu peçete de çıktı karşımıza. Bir numara yazıyor. Bu ne dedi. Ya dedim bir hanım beni çok beğeniyormuş. Böyle böyle bir numara vermişti. Aradın mı demişti. Yok dedim. Bir dakika dedi. Bak bu hayatımızdaki çok dramatik bir andır. Bunu bu hale getirmelerine çok kızıyorum ben. Kendi telefonunu alıp da o numarayı yazdığında, numarayı tanımış farkında değilim ben. Bir anda telefonda annem diye bir isim çıktı. Ya düştüğümüz duruma bak. Hemen ayrılmaya karar verdik. Fakat Petek'e 50 defa yemin ettim sabaha kadar. Sadece bu kadar hepsi diye. Bir telefon numarası verildi. En son onu ikna ettim, hiç aramadığıma dair. Ben orda annesini görmüştüm.Yemin ediyorum tanımadım bile. O kız olduğu aklıma bile gelmedi. Benim kızdığım nokta ne? Aradan 12 sene geçiyor. Sanki beraber olmuşum gibi yansıtıyorlar. Avukatına söylüyorum hiçbir şey yapmıyor ve bir anda benim başıma böyle bir şey kalıyor. Ben hayatım boyunca böyle ahlaksız bir adam olmadım. Bunlar inanılmaz üzücü şeyler.''