BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.423,42
HABER /  POLİTİKA

Tanrım Beni Başkan Yarat

Başkan adaylarına seçim kazandıran tavsiyeler

Abone ol

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte adaylar arasındaki rekabet de iyice kızışyor. Adayların seçimlere nasıl hazırlanacağına dair kitaplarda raflarda yerini almaya başladı. İşte bunlardan en yenileri

Konusunda büyük tecrübe sahibi isim, Siyasi PR ve Trend Danışmanı Fatih Sanlav, daha önce yapılmamış bir çalışma olan ilk kitabı Yerel Seçimler ve Siyasi PR ile siyaset ve yayın dünyasında.

Bu eser, siyasi kariyer hedefleyen herkese yol göstermek, beyin fırtınası oluşturmak ve proje içinden proje üretmek için hazırlanmıştır. Belediye başkanları, başkan adayları, aday adayları, il ve ilçe meclis üyeleri, muhtarlar, siyasetin içinde olan ve gelecekte siyaset ile belediyeciliğin çeşitli kademelerinde görev almak isteyenler için yazılmış bir başucu kitabıdır. Yerel seçimler öncesi belediye başkanlarına ve adaylara siyasi PR sağlayıcı proje ve söylemleri Yerel Seçimler ve Siyasi PRda bulmak mümkün.

Daha önce yazdığı 'Seçmenin DNA'sı', 'Siyasetçinin Yol Haritası' gibi kitaplarıyla seçmen, politikacı, oy vermede etkili olan unsurlar gibi konulara değinen ve bu alanda önemli çalışmaları olan Hulusi Şentürk bu kez kampanya yönetimi konusuna değiniyor.

'Adaylar İçin Kampanya Yönetimi' seçim öncesi aday olan siyasetçilere bir yol haritası sunuyor. Medyanın nasıl kullanılacağı, aday olunan yerin sosyo-ekonomik yapısına uygun olarak ne tür konuşmalar hazırlanacağı, sloganların nasıl seçileceği gibi seçmeni doğrudan etkileyecek konular kitabın ana temasını oluşturuyor.



Bir kişiden veya kurumdan danışmanlık hizmeti almak istediğinizde, o kişi veya kurumun tecrübelerine para ödemek zorundasınız. Oysa bireysel bir sosyal sorumluluk projesi de sayabileceğiniz bu başucu kitabını alır ve okursanız, doğrudan bir danışmanınız olacaktır.