BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Liseli kıza şantajla tecavüz

Henüz 16 yaşında dört arkadaş kendileriyle aynı yaştaki bir kıza çektirmedikleri eziyet kalmadı. Bunların başında ise tecavüz var!

Abone ol

Çorum'da 16 yaşındaki lise öğrencisi M.N. ile cinsel ilişkiye girip bunun görüntülerini çeken ve tekrar tekrar ilişkiye zorlayan 19 yaşındaki C.B. ve aynı yaştaki K.T., şantaj suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, lise ikinci sınıf öğrencisi M.N. adlı kızla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen C.B. bunu cep telefonuyla gizlice görüntüleyip şantaj yaptığı iddiasıyla polis tarafından önceki gün akşam saatlerinde yakalandı.

TECAVÜZCÜ MUAVİN ÇIKTI

Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve otobüslerde muavinlik yapan C.B.'nin ifadesi doğrultusunda genç kızı taciz ettikleri ileri sürülen arkadaşları G.K. ile Ö.K. da yakalandı.

SİNEMADA SEKS YAPMIŞLAR

Lise öğrencisi M.N. polise verdiği ifadede, “Daha önceden tanıştığım C.B. ile geçen Aralık ayında sinemaya gittik. Sinemada bacaklarımı ve göğüslerimi okşadı. Salon boş ve karanlık olduğu için burada ters ilişkiye girdik. Bu olaydan birkaç gün sonra C.B.'nin evine gittik. Evine gittiğimizde de yine ters ilişkiye girdik. Bu şekilde 5 kez Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine giderek ilişkiye girdik.

ŞANTAJLI TECAVÜZ BAŞLIYOR

En sonuncusunda cep telefonu ile görüntülerimizi çektiğini söyledi. Bekaretimi bozmak istedi, kabul etmeyince de ‘Elimde görüntülerin var’ diyerek beni tehdit etti. Telefondaki görüntüleri gösterdi. Korktuğum için arkadaşlarından K.T. ile de ters ilişkiye girdim. Yanında bulunan ancak isimlerini bilmediğim iki kişi de beni taciz etti. Bana şantaj yaptılar” dedi.

TELEFONDAN ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Gözaltına alınan C.B., G.K. ve Ö.K.'nin sorgulamaları devam ederken kaçan K.T.'nin de yakalanması için araştırma başlatıldı. Bu arada Emniyet'teki ifadeleri tamamlanan C.B., G.K. ve Ö.K. ise dün sabah sevk edildikleri savcılıkça serbest bırakıldı. Polis her yerde aradığı K.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. K.T.'nin cep telefonunda yapılan incelemede genç kızın cinsel ilişki sırasında çekilen görüntüleri de bulundu. Telefonu inceleyen polis, savcılık tarafından serbest bırakılan ve görüntüleri gizlice çektiği ileri sürülen C.B. ile arkadaşları G.K. ve Ö.K.'yı tekrar gözaltına aldı. Emniyet'teki ifadelerinin ardından 4 zanlı dün akşam nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. C.B. ile K.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi, G.K. ve Ö.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.